Qendra pritëse e refugjatëve/ Godina 4 kilometra nga Kapshtica, por ata që ndalohen kanë synim vendet e BE

08/03/2020 21:39

20 deri në 30 persona kapen çdo ditë mesatarisht nga policia kufitare e Korçës dhe FRONTEX.

Janë kryesisht emigrantë nga vendet e lindjes të cilët hyjnë në kufij përmes kufirit të gjelbër.

Ata zgjedhin shtigjet e njohura kufitare, jo vetëm në fshatrat e zonës së Devollit, po edhe në dardhë.

Top Channel