Marshim kundër dhunës/ Gratë në Durrës protestojnë, në Vlorë nënat sjellin në jetë fëmijët në 8 mars  

08/03/2020 15:18

Gratë dhe vajzat në Durrës protestuan këtë 8 mars. Në një marshim në qendër te qytetit ato kërkuan që ti jepet fund dhunës ndaj grave, ndërsa në Durrës kohët e fundit janë shënuar ngjarje të rënda me vrasje dhe ushtrim dhunë ndaj tyre nga bashkëshortët.

Ndërkohë në një event, gratë artiste dhe intelektuale përcollën mesazhe kundër dhunës

Ndërkohë këtë 8 Mars erdhi në jetë një vajzë ne maternitetin e Vlorës Blerina Alushi u bë nënë për herë të dytë, ndërsa kjo lindje është e veçantë për të.

Në maternitetin e Vlorës ka gra të tjera që kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre këtë 8 mars, por edhe nga ato që sapo janë bërë nëna.

Top Channel