Prokurori i Përgjithshëm Olsjan Çela thotë se arrestimi i Henri Çilit dhe personave të tjerë të dyshuar për ndikimin e paligjshëm tek gjyqtarët.

“Kjo është puna e prokurorisë, në frytet e prokurorisë së pavarur.

Zbatimi i ligjit reforma në drejtësi, këto janë rezultatet”, tha Olsjan Çela i pyetur nga gazetarët gjatë analizës vjetore të Kontrollit të Lartë të Shtetit, mbajtur në Vlorë.

Çela ka anashkaluar konfliktin mes presidentit dhe ministres së Drejtësisë duke thënë se nuk i takon atij ta komentoj.

Top Channel