Përmes disa postimeve të njëpasnjëshme në Twitter, ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim ka cituar pjesëza të fjalimit të kryeministrit Edi Rama gjatë konferencës së djeshme në Moskë me ministrin e jashtëm rus Sergei Lavrov.

Rama deklaroi se Shqipëria nuk është e detyruar, por ka zgjedhur të jetë në të njëjtën linjë me aleatët e saj si NATO dhe BE.

“Askush nuk na detyron. Ne kemi zgjedhur dhe jemi krenarë që i përkasim asaj familjeje të madhe”, tha Rama.

Më tej shtoi:

“Do ta shënoj në CV-në time që kam korrigjuar dikur Ministrin Lavrov. Nuk është detyrim, është zgjedhje. Ne nuk jemi në të njëjtën linjë me aleatët tanë të mëdhenj me NATO-n ose BE-në, sepse jemi të detyruar ta bëjmë, por sepse kemi zgjedhur. .. ”

 

 

Top Channel