Sot kanë filluar intervistimet e kandidatëve që janë të interesuar për postin e kryetarit të Byrosë Kombëtare të Hetimit.

Kështu në SPAK ka arritur Aida Veizaj (Hajnaj) e cila si gjithë kandidatët e tjerë do të intervistohet para Komisionit të Përzgjedhjes për 60 minuta.

Pas saj është parë Ardian Çipa, ndërsa radha vijon për Artur Beun dhe Ervin Hodaj.

FOTO GALERI
1/8
Aida Hajnaj

Top Channel