Studenti i ndërpret fjalën, Rama: Djalin duhet ta shoqëroni për të marrë shërbimin e shpejtë mjekësor. Nxirret me dhunë jashtë

20/02/2020 20:49

Kryeministri Edi Rama ka qenë i ftuar ditën e sotme tek Pallati i Koncerteve ku 1600 studentë të Universitetit të Mjekësisë janë diplomuar.

Dikush nga salla ka filluar që të flasë me zë të lartë dhe kryeministri i është drejtuar: A e dini që studentët që arsimohen sot janë vetëm të pasur?

Ndërsa Rama u është drejtuar studentëve duke u thënë që pacientin e parë e siguruan sapo të hidhnin kapelet.

Rama ndër të tjera tha: : Djalin duhet ta shoqëroni për të marrë shërbimin e shpejtë mjekësor. Nxirret me dhunë jashtë.

Në këtë moment ai është nxjerrë me dhunë nga garda.

Top Channel