1.3 ton kokainë janë kapur sot në Maqedoninë e Veriut në një kamion me banane që ka hyrë dje nga Mali i Zi në Shkodër dhe ka dalë po dje nga dogana e Qafë Thanës për në Maqedoni, bëjnë me dije burime të policisë shqiptare që kanë marrë pjesë në aksion, për gazetaren e Top Channel, Anila Hoxha.

Menjëherë pas lajmit, ka reaguar edhe vet ministri Naqe Çulev.

Nëpërmes facebookut, ai ka pohuar se është ndërmarrë një aksion i madh dhe janë vendosur në shërbim të gjitha njësitet.

  Aksion i madh në Maqedoni, kapen 1.3 ton kokainë


Vijon…

Top Channel