Një 47-vjeçar shqiptar, Ilir Hysa është dënuar nga gjykata e Swindon në Britani me 2 vite e 4 muaj burg pasi është kapur duke shpërndarë drogë të klasit A.

Dozat që ai kishte kapnin vlerën e 2000 paundëve.

Hysa është shprehur se ka qenë i detyruar që të përfshihej në shpërndarjen e drogës pasi e kishin hequr nga puna si lavazhier dhe si shofer.

Atij i është inspektuar edhe telefoni, ku janë gjetur mesazhe që e përfshinin atë në rrjetin e drogës.

Top Channel