Sot mund të themi se ekzistojnë dy lloj mjekësish: mjekësia alternative dhe konvencionale.

Me mjekësi alternative nënkuptojmë disa mënyra të shërimit ndër të cilat nuk përdoren ilaçet e prodhuara artificialisht, por as instrumentet kirurgjikalë.

Praktikues i mjekësisë alternative është edhe Hetem Ramadani. Ai është i orientuar drejt një mënyre të shëndetshme jetese jo vetëm të shëndetit fizik por edhe atij shpirtëror dhe emocional.

Regjimi i jetës së tij bazohet tek ushqimet, aktiviteti fizik dhe meditimi.

Ku bazohet mjekësia ndryshe e Hetem Ramadanit?

Sa të rëndësishëm janë meditimi dhe ushqyerja e shëndetshme?

Këshillat e Hetem Ramadanit për kurimin e diabetit

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel