Ka nisur seanca e vettingut për zëvendësprokurorin e Përgjithshëm, Thoma Jano. Janos i janë vlerësuar të 3 komponentët e rivlerësimit; saktësisht pasuria, aftësia profesionale dhe pastërtia e figurës.

Përputhet gjendja e llogarisë rrjedhëse me të ardhurat, gjendja cash nga kursimet me vlerë 850 mijë lekë, ka burime të mjaftueshme financiare, detyrimet financiare për kredinë për sipërfaqe banimi 130 m2 në vlerën 5 milionë lekë me afat 25 vjet.

KPK konstaton se banka konfirmon dhënien e huasë, nuk ka problematikë për detyrimin e mbetur nga ana e subjektit të rivlerësimit.

Kështu, kriteri i pasurisë rezulton i saktë.

*Lajmi mbetet në përditësim.

Top Channel