Surprizon deputeti Ralf Gjoni: PS mund të mbështesë ndryshimin e sistemit zgjedhor

13/02/2020 17:44

Në Top Talk ditën e sotme ka qenë i ftuar deputeti Ralf Gjoni. Ai është shprehur se PS mund të mbështesë ndryshimin e sistemit zgjedhor

Gjoni:

Tek individët që futen apo propozohen nga kryetarët e partive dhe unë sot nga PD dhe LSI pres që ata të prononcohen se çfarë qëndrimi kanë për sistemin zgjedhor që i duhet Shqipërisë dhe për listat e hapura.

Nëse nuk janë për ndryshimin e sistemit do të thotë që nuk janë të interesuar, nga PS-ja mos të jeni kaq të sigurtë. Unë ju garantoj që PS-ja është e hapur të flasë dhe të negociojë, ne jemi në bisedime të vazhdueshme me Partinë Socialiste, sepse të gjithë qytetarët duhet ta dinë që asnjë produkt që do të propozohet nga Këshilli Politik nuk do të kalojë në parlament pa u miratuar nga vota janë në komisionin e reformës zgjedhore..

Top Channel