Ambasadori i BE në vendin tonë, Luigi Soreca ka zhvilluar një takim me kreun e SPAK, Arben Krajën.

“Folëm për sfidat e SPAK si institucion i ri”, tregon detaje në twitter Soreca nga takimi.

“Kemi shkëmbyer gjithashtu mendime për rishpërndarjen e kompetencave me Prokurorinë e Përgjithshme dhe zyrat lokale, dhe zbatimin e ligjit të ri për masat parandaluese”, vijon ai më tej.

Top Channel