Emri/ Hyri në Angli me karta greke false, e pëson 22-vjeçarja shqiptare

13/02/2020 16:38

Një vajzë shqiptare është dënuar  me 54-javë burg në Mbretërinë e Bashkuar pasi është kapur me dokumente të falsifikuara. Sipas mediave angleze e reja shqiptare quhet Ina Bufi ndërsa është e moshës 22-vjeçare.

E reja është kapur nga policia kufitare në Portin e Holyhed në korrik të vitit të kaluar,  ku efektivëve u ka dorëzuar fillimisht një kartë identiteti dhe një patente greke.

Por policët kufitarë kanë dyshuar dhe e kanë marrë shqiptaren për të analizuar dokumentet, të cilat më pas kanë rezultuar të falsifikuara ndërsa në të vërtetë 22-vjeçarja ishte nga Shqipëria.

Pasi u pyet nga oficerët, 22-vjeçarja ka pranuar se kishte tentuar të hynte me dokumente false dhe se ishte nga Shqipëria.

E reja para gjykatës ka thënë se ishte viktimë e “skllavërisë moderne” dhe po trafikohej në Britani, megjithatë shqiptarja është dënuar me 54-javë burgim.

Top Channel