Në 100 vjetorin e shpalljes së Tiranës kryeqytet, kryeministri Rama e cilësoi atë si Amerikën e vogël të shqiptarëve. Ai shprehu besim që Tirana do të zhvillohet dhe u shpreh se, edhe  kur prishen rregullat, sërish do të punohet për mire.

 “Si në asnjë qytet tjetër. Kthen kokën në 360 gradë dhe dukesh sikur je në katër kohë dhe në katër botë të ndryshme. Ajo që sot do t’ja vlente.. është se ça do të ndodhi pas 100 vjetësh. Sot është këtu ku jemi po çdo ndodhi më pas. Asnjëherë strategjitë apo planet të pengojnë Tiranën. Do të jetë një qytet ku të gjithë do të duan rregull por të gjithë do të duan ta prishin pak rregullin.” tha Rama.

Kreu i bashkisë Erion Veliaj u shpreh se të majtë dhe të djathtë duhet të jenë bashkë për të projektuar kryeqytetin e 100 viteve të ardhshme.

Top Channel