Dy zyrtarë të tjerë do i nënshtrohen sot vettingut në polici.

Ata janë: Nikoll Rica me funksion Drejtor i Burimeve Njerëzore, në Departamentin e Shërbimeve Mbështetëse, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit

Data/Ora: E Hënë, 10 shkurt 2020, ora 10:00

Trupa e Vlerësimit: Ana Kapaj, Marjeta Gjelaj, Ela Kerka

Dhe Z. Fatos Balla me funksion Specialist në Sektorin e Hetimit, Drejtoria e Hetimit të SHÇBA-së.

Data/Ora: E Mërkurë, 12 shkurt 2020, ora 12:00

Trupa e Vlerësimit: Ana Kapaj, Ela Kerka, Marjeta Gjelaj

Vendi: Pallati i Koncerteve, Salla B, Kati 0\

Top Channel