Veshja e zëdhënëses së OFL-së, seksizëm? Sejamini debaton me ministrin e Brendshëm

07/02/2020 00:17

Në Open në Top Channel u diskutua edhe për veshjen e që ka struktura e OFL-së. Ishte Sejamini ai që pyeti ministrin Lleshaj se cila është arsyeja që dalin vetëm femrat në deklaratat e kësaj strukture.

Kam përshtypjen se po bëhet propagandë, mund të jem edhe gabim por cila është aryseja që dalin vetëm femra në deklaratat e OFL-së- tha Sejamini.

Shikojeni në anën positive, që kemi edhe police në operacione të tilla dhe në po i bëjmë promocion policeve- tha Lleshaj.

Po edhe veshja është në mënyrë skenografike dhe nxjerrim në konferenë vetëm vajza të pashme. Mos është ky seksizëm- vijoi Sejamini.

Jo nuk është seksizëm. Ne po promovojnë policet- tha Lleshaj.

I keni ndjekur që në rrjet ka krjuar reakion, të qeshura kjo veshje?- e pyeti Eni Vasili.

Nuk më interson. Le të qeshë kush të dojë- tha Lleshaj.

Top Channel