Deklarata e Misionit të KiE/ Basha: Beteja më jetike sot është për zgjedhje të lira dhe të ndershme

07/02/2020 15:39

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përshëndetur deklaratën e misionit të Këshillit të Europës, që një ditë më parë u shpreh për procesin e votimeve më 30 Qershor.

Statusi i Bashës

Përshëndes deklaratën e Misionit të KiE që ritheksoi se në 30/06 nuk pati zgjedhje,se pushteti vendor sot nuk është pluralist, dhe as i qytetarëve. Beteja më jetike sot është për zgjedhje të lira dhe të ndershme, për ti kthyer qytetarëve qeverisjen legjitime qendrore dhe vendore.

Top Channel