Situata në qarkun e Shkodrës paraqitet normale nga reshjet e dëborës.

Në të gjitha, zonat malore ka patur reshje dëbore. Në fshatrat e Dukagjinit dhe në Kelmend dëbora ka arritur deri në 15 centimetër.

Probleme ka vetëm në Kelmend, ku banorët e kësaj zone prej disa ditësh janë pa energji elektrike dhe i bëjnë apel OSHEE që të ndërhyjë.

Edhe në fshatrat e Pukës dhe Fushë – Arrëzit reshjet e deborës kanë vazhduar edhe gjatë mbrëmjes së kaluar.

Top Channel