25-30 cm ka shkuar trashësia në zonat malor në zonën e Korçës.

Fshati Dardhë është i kalueshëm me zinxhirë nga kilometri 5 deri të 14.

Vështiresi ka patur edhe në Qarr është punuar nga kontraktorët për hapjen dhe kriposjen e aksit.

Të gjitha akset e tjera të kalueshme pa zinxhirë.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel