Gjykata e Apelit në tiranë ka ndryshuar masat për të ndaluarit e dosjes “tërmeti”, ku në pranga janë vënë ish-kryetarë të komunave dhe ndërtues.

Top Channel mëson, se Gjykata e Apelit e ka caktuar si të paligjshëm vendimin për Faik Fejzo, Besnik Fucia, Fatbardh Plaku, Naim Shehi, Hodo Gjoni, Gezim Shkalla, Fejzi Dyrmishi, Vjollca Hoxholli, Mehmet Felahi, Agim Eski, Fejzi Dyrmishi, Vjollca Hoxholli, Mehmet Felani, Agim Eski, Pëllum Korfuzi, Qirjako Gjerjo, Gerti Calliku, Ali Dyrmishi, Luan Beta dhe Merita Kushe, por lë në fuqi vendimin për Jan Ikonomin “caktimi i masës detyrim paraqitje” dhe Ermir Cinën “caktim detyrim paraqitje”.

Gjykata ka vendosur si masë sigurimi, atë të “Detyrimit për t’u paraqitur në Policinë Gjyqësore”, për shtetasit Mehmet Felahi, Agim Eski, Pellumb Korfuzi, Ndoc Pepkolaj, Gerti Calliku, Ali Dyrmishi, Luan Beta, si dhe është urdhëruar lirimi i menjëhershëm i Faik Fejzo, Naim Shehi, Hodo Gjoni, Gezim Shkalla, Fejzi Dyrmishi, Besnik Fucia, Fatbardh Plaku, Shefqet Doda, Mejmet Felashi, Agim Eski, Pellumb Korfuzi, Ndoc Pepkolaj, Gerti Calliku, Ali Dyrmishi, Luan Beta, vendim ky nëse nuk procedohen nga ndonjë tjetër vepër penale.

Gjykata ka dhënë masën “Arrest në shtëpi” për Naim Shehin, Gëzim Shkallën dhe Fejzi Dyrmishin.

(Lista e vendimeve) Gjykata më herët vendosi:

Vleftësimin të paligjshëm të ndalimit të Anila Harxhi, vendoset detyrim paraqitjeje

Vleftësimi i paligjshëm të ndalimit të Rezim Muca, caktohet detyrim paraqitjeje pranë policisë gjyqësore

Vleftësimi të ligjshëm të Merita Kushe, caktohet detyrim paraqitje pranë policise gjyqësore

Vleftësimi i ligjshën të ndalimit të Hekri Disha, caktim për të detyrim me paraqitje

Vleftësim i ligjshëm të ndalimit të Bukurie Halili, caktim mase detyrim paraqitje

vleftësimi i ligj i ndalimit Adhurim Qehajaja, caktohet masë detyrim paraqitjeje

Vleftësimi i ligjshëm i ndalimit Stela Maze, caktohet masa detyrim paraqitje

Vleftësimi i ligjshëm të ndalimit Zhaneta Tagani, caktimi masës detyrim paraqitje

Vleftësimi i ligjshëm të ndalimit të Shpëtim Kërciku, caktohet masa detyrim paraqitje

Vleftësimi i lignshë Faik Fejza, caktohet arrest shtepie

Vleftësimi i paligjshëm rë ndalimit të Ndoc Pepkola, caktohet arrest shtepiak

Vleftësimi i ligjshën të ndalimit Mehmet Felani, caktohet arrest shtëpie

Vleftësimi i pamigjshëm jan ikonomi, caktimi i masës detyrim paraqitje

Vleftësimi i ligjshem i ndlaimit Agim Eski, caktim arrest shtepie

Vleftesimi i logjshem i dlaimit Pellimb Korfuzi, caktimi arrest shtepie

Vleftesimi i paligjshem te ndalimit te Ermir Qyna, caktim detyrim paraqitje

Vleftesim i paligjshem Qeriako Bego , caktim arrest shtepie

Vleftesim i ligjshëm i ndalimit Asqeri Xhanano, caktim arrest me shtepi

Vleftesim i ligjshem te ndalimit te Vjollca Hoxholli, caktimin arrest ne shtepi

Vleftesimi i ligjshem te ndalimit te Ali Dyrmishi, caktim arrest ne shtepi

Vleftesimi te paligjshem te ndalimit Shefqet Doda, caktim arrest ne shtepi

Vleftesimi te ligjshem te ndalimit të Gerti Calliku, caktim arrest ne shtepi

Vleftesim te ligjshem te ndalimit Luan Beta, caktim arrest ne shtepi

Vleftesim te ligjshem te ndalimit Hodo Markgjoni, caktim arrest ne burg

Vleftesim i lgj Artur Skela, arrest me burg

Fejzi Dyrmishi arrest ne burg

Besnik Fucia arrest ne burg

Arrest me burg Naim Shehi

Fatbardh Plaku arrest ne burg

Top Channel