Kryeministri Edi Rama ka ndarë një episod të shkurtër nga vizita e tij në Amerikë.

Rama ka postuar një video në facebook, ku siç shihet është takuar me një polic shqiptar që punon atje prej 22 vitesh dhe quhet Erion.

“Në Washington me Erionin nga Tirana, jo Lali, por është një Erion tjetër që ka 22 vjet në Amerikë. Shikojeni, ky më mbron mua këtu”, thotë Rana.

“Mirëserdhëet në Amerikë. Zoti e bekoftë Shqipërinë”, ia kthen ai.

Top Channel