Raportohet se porti i Barit është mbyllur nga moti i keq dhe 2 tragetet e linjës Durrës-Bari nuk kanë mundur të futen në port e të zbarkojnë udhëtarët e mjetet.

Po ashtu edhe SuperFast i linjës Igumenicë-Bari nuk është futur në portin që do të qendrojë mbyllur deri në një urdhër të dytë.

357 udhëtarë dhe 138 mjete ndodhen në dy tragetet e mbetura jashtë portit të Barit që qëndrojnë në pritje të hyrjes në port dhe përpunimit.

Top Channel