Pas takimit te dega e Kryqit të Kuq dhe deklaratës për median, ambasadorja Yuri Kim zhvilloi një takim në Prefekturën e Qarkut Durrës me drejtues të Shtabit të Emergjencave të ngritur për menaxhimin e pasojave të tërmetit në nivel qarku.

Gjatë këtij takimi të zhvilluar pa praninë e gazetarëve ajo është njohur me bilancin e dëmeve dhe punën që po bëhet konkretisht për rindërtimin dhe për t’u ardhur në ndihmë qytetarëve të prekur nga tërmeti.

Top Channel