Stuhia e shiut që ka përfshirë vendin tonë ka sjellë një shkëputje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës.

Shkëputje të energjisë ka pasur në Kashar, në Yzberisht si dhe në zonën e Astirit e Tiranën e Re. Fusha e Aviacionit, Komuna e Parisit gjithashtu kanë shkëputje të energjisë elektrike

Top Channel