Sot është dita që përkujtohet Holokausti. Në edicionin qëndron të lajmeve ka qenë një e ftuar speciale.

Direkt nga Tel Avivi ka folur një nga pasardhëset e një prej familjeve hebreje që ka jetuar në Shqipëri gjatë peridhuës së errët.

Ajo është Felicita Jakoel e cila jeton në Izrael dhe është kryetarja e shoqatës së miqësisë Izrael-Shqipëri.

Top Channel