Afërsisht një në tetë çifte kanë probleme në arritjen e një shtatzënie.

Nëse jeni duke provuar për të konceptuar një fëmijë, por pa sukses, duhet të dini që ka miliona çifte me të njëjtin problem në të gjithë botën. Çfarë është infertiliteti?
Kjo patologji përkufizohet si pamundësia për të arritur një shtatzëni pas një viti marrëdhëniesh të pambrojtura. Sot ekziston një teknikë revolucionare që bën të mundur ardhjen në jetë të një fëmije dhe quhet fekondimi artificial ose fekondimi in vitro. Fekondimi in vitro eleminon shumë nga pengesat që spermës i duhet të kalojë në një shtatzëni natyrale.
Çfarë është infertiliteti dhe cilat janë shkaqet e tij? Kur duhet t’i drejtoheni një eksperti? Cilat janë procedurat e fekondimit in vitro?
Gjithçka në Hipokrati. Sonte, ora 18:00! Top Channel!

Top Channel