Për shkak të një defekti si pasojë e punimeve të UKT pranë zonës së ambasadës amerikane, abonentët në zonën pranë qytetit “Studenti”, në zonën pranë Autoritetit Shëndetësor Rajonal kanë mbetur pa energji elektrike.

OSHEE njofton se grupet e punës janë në terren dhe po punojnë për riparimin në kohë të defektit.

Top Channel