Ndjeheni të fryrë dhe të lodhur? Keni shtuar disa kilogram të tepërt gjatë festave? Mbase ka ardhur momenti për të nisur një dietë detox.

Një regjim ushqimor për të pastruar organizmin nga të gjitha toksinat e akumuluara për shkak të ushqimeve jo fort të shëndetshme. Një detoks i shkurtër i jep organizmit tonë një pastrim të brendshëm në nivel të thellë qelizor. Ky eliminim i toksinave në organizmin tonë bëhet përmes mëlçisë, veshkave, sistemit limfatik, mushkërive dhe lëkurës.
•Sa ndihmon dieta detox 7 ditore?
•Si ta përgatisim atë në kushtet e shtëpisë?
•Çfarë është hidrokolonoterapia?
•Cilat janë ushqimet smart food?
Gjithçka, në Hipokrati! Sonte, ora 18:00 në Top Channel!

Top Channel