ISHP ka dalë në një deklaratë për mundësinë e përhapjes së bakterit që shkakton meningokoksemi.

Silva Bino nga ISHP tha për mediat se: Është vetëm një rast vdekje nga ky bakter në Tiranë. Nuk është vërtetuar për dy rastet e tjera, presim rezultatet e monstrave. Familjarët e personit të prekur nga ky bakter kanë marrë mjekimin e duhur. Jemi duke monitoruar situatën, nuk kemi epidemi në vendin tonë.

  Bakteri i rrezikshëm vrau një polic, dyshohen dhe dy viktima të tjera

Top Channel