Projekti i Unazës së Madhe do të sjellë rrafshimin e kësaj godine gjashtëkatëshe nga IKMT-ja.

Në këtë godinë, e cila do shembet nesër me shpërthim të kontrolluar, jetonin 7 familje.

Siç mund ta shihni edhe në video, po transportohen sende dhe orendi shtëpiake.

Top Channel