Gazetari Berat Buzhala bëri një lidhje direkte në Open në Top Channel ku foli për Mini-Shengenin ballkanik dhe mungesën e Kosovës në tavolinën e kësaj nisme.

Vuçiç po e shikon tregun e Shqipërisë dhe Kosovës si mundësi e mirë ekonomike për Serbinë. Serbisë nuk i cënohet asgjë në raport me Kosovën duke lexuar Mini-Shegenin- tha Buzhala.

Pse e kritikoni kaq shumë kryeministrin Rama për Mini-Shengenin?- e pyeti Eni Vasili.

Më vjen keq për ato fëmijët që iu subservuan Vuçiçit. Vuçiç i ka duar të lyera me gjak të shqiptarëve. Ndërsa Rama me anë të takimit në Durrës ia mundësoi një krimineli lufte të dalë si figurë e butë dhe mirë në sytë e shqiptarëve.

Ai përkëdheli fëmijët në Durrës, por kokat e fëmijëve të vrara në Kosovë- tha Buzhala.

Top Channel