Maxhoranca ka hedhur një tjetër hap për ta çuar drejt Parlamentit për votim projektligjin që tenton t’i japë fund xhunglës dhe anonimatit të më shumë se 800 portale që operojnë në Shqipëri.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetari Muhamed Veliu tregoi mbi vendimin e marrë nga deputetët në Komisionin e Ligjeve.

Top Channel