Gjatë vizitës në zonën e Saukut një grup të rinjsh i kërkojnë kryeministrit Rama të bëjë foto me ta.

Shikoni videon dhe batutat “mes katunarëve”, kryeministrit dhe të rinjëve të Saukut të vjetër.

Top Channel