Kryebashkiakja e Kurbinit Majlinda Cara dhe Ministri i Brendshëm Sander Lleshaj tregojnë lagjen e re që pritet të ngrihet në Laç për te akomoduar te prekurit nga tërmeti.

Ndjekim gazetaren Sidorela Gjoni.

Top Channel