Momente gëzimi pas zisë kombëtare; kjo është historia e dy grave shqiptare që fill pas tërmetit të 26 nëntorit lanë Shqipërinë dhe u strehuan në Kosovë, për të sjellë më pas në jetë dy djem.

Njëra prej tyre, me origjinë nga Dibra tregon se si iku nga Durrësi më datë 28 nëntor, shkoi në kampin e Kosovës dhe lindi më pas në spitalin e  Prizrenit.

Top Channel