Ekipet xheniere të Forcës së Armatosur po përgatiten për shembjen e pallatit 6 katësh në Durrës me shpërthim të kontrolluar.

Prej ditës së djeshme ekipet xhenio kane përcaktuar vendet dhe detajet e ndërhyrjes në godinë.

Vijon…

FOTO GALERI
2/11

Top Channel