Ne një deklarate te cilësuar te jashtëzakonshme, Presidenti Ilir Meta, me moton “Shqipëria e para” theksoi se Kushtetuta është vija e Kuqe dhe se zgjidhja për situatën ku ka degraduar vendi sipas tij është referendumi.

Gjatë ditës ai i kërkoi Besnik Mucit të tërhiqej nga Gjykata Kushtetuese pas shkarkimit te një dite me pare dhe shpalli vakancën për një vend në Gjykatë.

Për më tepër ndiqni lidhjen live, me gazetarin tonë Muhamed Veliu.

Top Channel