Teksa është mbledhur Komisioni i Posaçëm Parlamentar që heton shkeljet e pretenduara të Kushtetutës nga presidenti Ilir Meta me anulimin e zgjedhjeve lokale 2019, ky i fundit ka zgjedhur të përgjigjet në rrjetet sociale.

“Sot është dita e Referendumit të tradhtuar. Koha për referendum të ri”, shkruan Meta.

Presidenti kërkoi edhe ditën e djeshme një referendum për të zgjidhur ndër të tjera ngërçin e krijuar me Gjykatën Kushtetuese.

Sa i përket Komisionit Parlamentar, në mbledhjen e sotme do të administrohet Opinioni Final i ardhur nga Komisioni i Venecias dhe njoftimi i Presidentit mbi informacionet për djegien e Kuvendit në ditën kur anuloi zgjedhjet e 30 qershorit.

Top Channel