Hetimi për shkarkimin e Trump/ Çfarë efekti dhe ndikimi kanë dhënë këto seanca në SHBA

22/11/2019 20:16

Seancat publike në hetimin për procesin e shkarkimit të mundshëm të Presidentit Donald Trump, arritën kulmin këtë javë me dëshmi që flisnin për përpjekje të hetimit të ish-nënpresidentit Joe Biden nga ana e Ukrainës në këmbim të ndihmës ushtarake, ndërkohë që Presidenti Trump dhe aleatët e tij këmbëngulin se nuk ka pasur quid pro quo.

Por Çfarë efekti dhe çfarë ndikimi kanë pasur këto seanca? Kedida Kostreci e Zërit të Amerikës na sjell detajet.

Top Channel