Kryetari i partisë Demokratike Lulzim Basha ka zhvilluar një konferencë me gazetarët dhe është shprehur se zgjedhjet e lira dhe të ndershme i hapin rrugë reformës së vërtetë në drejtësi.

Basha: Zgjedhjet e lira dhe të ndershme i hapin rrugë reformës së vërtetë në drejtësi.

Ai është shprehur edhe se Rama po tenton që të kapë Gjykatën Kushtetuese.

Basha: Rasti i përpjekjes së Edi Ramës për të kapur Gjykatën Kushtetuese, tregon qartë se kush nuk e do reformën në drejtësi.

Edi Rama e kishte jetike kapjen e Gjykatës Kushtetuese sepse kjo gjykatë ka për të vendosur për disa çështje jetike siç është 30 qershori.

Top Channel