Kuvendi ka votuar për miratimin si anëtare të Gjykatës Kushtetuese të Fiona Papajorgji dhe Elsa Toskës.

Kuvendi miratoi me votim të fshehtë elektronik me 105 vota pro e dy kundër fillimisht Elsa Toskën si anëtare.

Më pas po me 105 vota pro dhe 3 kundër u miratuar Fiona Papajorgji si anëtare.

Në seancë ishin të pranishëm 115 deputetë, ndërkohë që për emërimin tyre duheshin të paktën 84 vota.

Vijon…

Top Channel