Seancë në Kuvend për Alvin, interpelancë e ministres për Marrdhëniet me Parlamentin

04/11/2019 12:59

Rasti Alvin Berishës, të miturit shqiptar i mbetur i vetëm në kampin Al Hol më Siri, u bë subjekt i një interpelance në Parlament kërkuar nga deputeti opozitës, Andi Përmeti.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetari Muhamed Veliu foli për detajet e reja që u sollën në Parlament për sa i përket një operacioni të mundshëm jo vetëm për kthimin e Alvin Berishës por edhe të femijëve dhe grave të tjera, që kanë mbetur ne Al Hol.

Top Channel