Në Open në Top Channel po diskutohet ndikimi rus në Shqipëri.

E nevojshme kjo rezolutë?- e pyeti Eni Vasali, Alfred Pezë

Në të gjitha kancelaritë e vendeve të Bashkimit Europian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës është ngritur si pikë shqetësuese ndikimi rus në vendet e Europës përfshirë këtu edhe Shqipërinë.

Ka një mundësi që të lartë që në situatën gjeopolitike që ndodhet Ballkani të ketë një ndikim rus.

Të kujtojmë që edhe lideri i Partisë Demokratike akuaohe se ka lobuar me para të Rusisë- tha Peza.

Top Channel