OSHEE ka njoftuar abonentët në Tiranë se në dy ditët e ardhshme, më 29 dhe 30 tetor, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas OSHEE, këto ndërprerje vijnë si pasojë e rikonstruksionin që po kryhet në disa kabina elektrike.

Zonat

29 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Mahmut Xhelili”, “Androkli Kostallari”

09:30-13:00

Fshati Mucaj dhe një pjesë e Kasharit

30 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Hysen Zhura”,  “Mine Peza”, “Fortuzi”

Top Channel