Kanceri i gjirit, kjo sëmundje sado e frikshme dhe e përhapur është e shërueshme, në qoftë se diagnostikohet dhe trajtohet në kohë.

Në mjekësinë moderne , aplikohen trajtime të ndryshme dhe rezultative kundrejt tij. Cilat janë alternativat e trajtimit te kancerit të gjirit sot?

Çfarë është kirurgjia onkoplastike? Cilat janë përfitimet nga ana fizike, psikologjike dhe emocionale pas rindërtimit të gjirit?

Çfarë testesh mund të kryejmë ne për të parë sa të ekspozuar jemi ndaj tij? Çfarë është shërbimi paliativ dhe si funksionon në vendin tonë?

Gjithçka në Hipokrati, sonte ora 18:00 në Top Channel!

Top Channel