Gjatë Konferencës së Mesdheut të mbajtur në Tiranë,  Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, zhvilloi disa takime dypalëshe me Ministrin e Jashtëm të Hungarisë, Péter Szijjártó dhe Ministrin e Jashtëm të Maltës, Carmelo Abela.

“Me dy homologët diskutuam për fuqizimin e marrëdhënieve dypalëshe dhe thellimin e bashkëpunimit në organizata ndërkombëtare!”, shprehet Cakaj nëpërmjet një postimi në “facebook”.

Në vijim të bashkëpunimit, shumë shpejt me dy vendet pritet të zhvillohen projekte konkrete.

Top Channel