Kryetari i lëvizjes Vetëvendosja dhe kryeministri i ardhshëm i Kosovës, Albin Kurti ndodhet në Tiranë për të festuar fitoren ne zgjedhjet e 6 tetorit, ndërsa ne Prishtine vijojnë bisedimet me LDK-në për qeverinë e re.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë Muhamed Veliu gjatë edicionit informativ të orës 19:30.

Top Channel