I pyetur nëse do kërkojë një votëbesim për zgjedhje të parakohshme, gjë që do kënaqte edhe opozitën, kryeministri Edi Rama tha se tani nuk ka më kohë për të humbur me ata që nuk kanë punë.

“Unë mendoj që ne kemi absolutisht shumë për të bërë dhe s’kemi kohë për të humbur dhe nuk kemi kohë të kënaqim askënd që s’ka punë e s’di të gjejë punë për vetë. Flas për ata që më thonë hap krahun”, tha Rama.

Top Channel