Deputeti Kujtim Gjuzi ka replikuar me kryetarin e parlamentit Gramoz Ruçi. Deputeti i opozitës së re ka akuzuar se nuk po zbatohet rregullorja dhe se ai kërkonte replikë me kryeministrin Rama.

Ruçi i ka kujtuar Gjuzit se kur flet në emër të rregullores duhet që ta zbatojë atë.

Kryetari i tërhoqi vërejtje që të flasë me etikë dhe të vishet sipas rregullores.

Top Channel