Kryeministri Edi Rama ka takuar sot në Bruksel, Presidentin e Këshillit të Europës, Donald Tusk.

Rama thekson se Tusk është një nga zërat më të fortë në frontin e gjerë të PO-së, për hapjen e negociatave për Shqipërinë.

“Bruksel – Me Presidentin e Këshillit Europian, Donald Tusk, një nga zërat më të fortë në frontin e gjerë të PO-së, për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”-, thekson Kryeministri Edi Rama.

Top Channel